Om

När jag besöker en hemsida vill jag veta vem personen bakom den är. Därför vill jag börja denna om-sida med att presentera mig själv. Jag som driver den här sidan heter alltså Elisabeth Svensson och klickar du på bilden får du veta lite mer.

För ganska många år sedan hittade jag en liten bok på biblioteket som handlade om att göra hemsidor i WordPress. Då hade jag aldrig hört talas om WordPress men kände mig lockad av att kunna göra en hemsida och hela systemet verkade intressant och inte så krångligt.

Jag gjorde aldrig någon hemsida då, men några år senare när behovet av en hemsida uppstod på allvar, kom jag i kontakt med WordPress igen och då blev det en hemsida efter mycket testande fram och tillbaka. Efter det har det blivit fler sidor och jag tröttnar aldrig på att arbeta med dem. Det finns så mycket att förbättra och nya idéer dyker ständigt upp. Som sagt så driver jag den här sajten sedan en kort tid tillbaka. Tidigare drevs den av Jesper Linden Consulting och det är anledningen till att bland annat det namnet finns i loggan.

Elisabeth

 Syftet med den här sidan är att du som funderar på att på att göra en sida i WordPress ska få hjälp här och då passar det bra att du börjar med att ta del av snabbkursen i WordPress och det enda du behöver göra är att bli medlem på sidan. Jag vill självklart också att du som redan har en WordPress-sida ska få inspiration, råd och tips här kring allt som har med WordPress och att göra hemsidor att göra.
Du kommer att få tips på plugin och tjänster mm som är gratis och sådana som du får betala för. Det som är riktigt bra här i världen är ju sällan helt gratis.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Oskar Andersson Teleman

Hej!

Mitt namn är Oskar och jag hör av mig från det svenska webbhotellet Templ.io. Vi är ett relativt nystartat webbhotell baserat här i Sverige som erbjuder våra kunder Google Clouds servrar för bästa möjliga prestanda. Jag undrar om ni skulle vara intresserade av ett samarbete av något slag. Allt från en affiliatebanner till en gästartikel är spännande för oss, så återkom gärna med vad som skulle passa er bra.

Affiliateprogram – 1000 kr i bonus för varje kund!

Skulle ni vilja bli affiliates till oss har vi precis lanserat en ny Sign up-bonus*. För varje kund ni värvar betalar vi ut hela 1000 kr + 10% av kundens betalningar livet ut. Klicka här för att ta del av all nödvändig information om vårt affiliateprogram: https://templ.io/sv/become-an-affiliate/. Vill ni registrera er och testa vår panel kan du klicka här: https://templ.io/affiliate-area/.

*Betalas ut när kunden gör sin första inbetalning.

Återkom som sagt gärna med dina tankar, så är jag säker på att vi kan komma fram till något bra.

Vänliga hälsningar,

Oskar – Templ.io

Reply

Leave a Reply: