snabbkurs i wordpress Jag har arbetat med WordPress i några år och tycker att det är ett underbart verktyg att skapa hemsidor i. Det är inte svårt att arbeta med och rymmer stora möjligheter att skapa precis en sådan sida du vill ha. Jag vill nu dela med mig av mina bästa tips och min kunskap. Jag bjuder på alla tips och trix här och hoppas att du får lika stor glädje av WordPress och dina hemsidor som jag fått av mina.

Ta del av snabbkursen i WordPress​ och sätt igång med hemsidan direkt. Kursen kostar ingenting.

Snabbkursen består av 10  filmer som steg för steg visar hur du gör för att bygga din hemsida. 
Den första filmen ser du här…

Du får också veta hur…

  • du gör de nödvändigaste inställningarna i WordPress.
  • du skapar sidor och inlägg.
  • du får startsidan som du vill ha den.
  • du arbetar med bilder och länkar.
  • med mera… 

Vill du se resten av filmerna och dessutom få ännu fler tips på vad du kan göra på hemsidan?
Bli medlem på wpabc.se och börja titta på filmerna direkt. Du blir medlem genom att fylla i namn och e-postadress här nedanför.

Du kommer att få tre mejl inom två veckor efter det att du blivit medlem. De ger tips på ett prisvärt webbhotell och verkligt användbara plugin som jag är säker på att du behöver på webbplatsen. Därefter kommer du då och då att få  tips på plugin, teman och tjänster som har med WordPress och att bygga hemsidor att göra. Syftet är att du kan bygga din hemsida i WordPress med det utseende och de funktioner du vill ha beroende på vad du ska använda hemsidan till. Du kan vara helt säker på att inte utsättas för spam från mig och jag kommer självklart inte att ge ut e-postadresserna till någon annan.

Därför ska du göra hemsidan i WordPress.

Redan Medlem! Logga in

[wlm_loginform]